WAANZINNIG SUCCES VOOR HET

1STE SALON DU CHOCOLAT IN BELGIË

 

Een bijzonder positieve balans voor het eerste Salon du Chocolat, dat op 7, 8 en 9 februari in Brussel georganiseerd werd.

29.316 bezoekers vonden de weg naar de gebouwen van Tour & Taxis voor dit feest van de chocolade. Ze konden er de knowhow van onze meester-chocolatiers bewonderen en chocolade in alle mogelijke vormen proeven. De animaties, workshops en andere demo’s kenden een groot succes.

 

Het grootste evenement ter wereld gewijd aan chocolade en cacao, dat was de uitdaging voor de organisatoren van het allereerste Salon du Chocolat in België. Met een oppervlakte van 4.000 m² was Tour & Taxis in Brussel drie dagen lang het toneel waarop nieuwe trends in de wereld van dit aanlokkelijke product duidelijk gesmaakt werden door een steeds grotere schare van chocoladeliefhebbers. Gekend of minder gekend, van ambachtsman, chocolatier, patissier, ijsbereider, chef en kok tot schrijver: alle spelers uit de sector hebben tijdens die drie dagen hun talent en creativiteit getoond in originele demonstraties, tentoonstellingen, signeersessies, animaties en degustaties.